DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

3. ročník 2016

 

Výsledky: https://docs.google.com/spreadsheets/d/10gkgDilKBAvZtQfVFTjWEwJsesWl57bbL1m55QeHtIU/edit#gid=0

Fotky: 

https://www.youtube.com/watch?v=KlSbcQBBbYc

http://nikiamy.rajce.idnes.cz/Bohuminsky_canicross/

https://www.facebook.com/barbora.twardkova/media_set?set=a.1163846640306956.1073741896.100000448921152&type=3

ZHODNOCENÍ AKCE  

-          Závody proběhly v pořádku. Nedošlo k žádnému úrazu závodníka, ani psa. Nedošlo k žádnému poškození  majetku města Bohumín (dřevin, keřů, hřiště apod.).

-          Na závod se přihlásilo 115 závodníků. Na start se nakonec postavilo 99 závodníků. Asi 3 týdny před závodem bylo zastaveno přihlašování pro velký zájem závodníků, protože z minulých ročníků bylo vypozorováno, že cca 100 závodníků je pohodlná kapacita závodiště.

-          Z celkového počtu bylo 52 dospělých závodníků a 47 závodníků v kategorii juniorů nebo dětí. To, že polovina startujících byly děti, považuji v dnešní době za velmi dobrý ukazatel.

-          Akce byla propagována na webu města Bohumín, v informačním kanále města Bohumín, pomocí vyvěšených pozvánek, na FB stránkách a na samostatných webových stránkách.

-          Diváků bylo dle fotek a videa cca 100.  

-          Závodníci přijeli z celého Ostravska, Karvinska i z ostatních míst ČR (Brno, Olomouc).

-          Celý areál je ideální pro pořádání takových akcí. Na škodu je znemožnění pořádat tuto akci s ohledem na ochranu přírody ke konci měsíce dubna.

-          Rodinám s dětmi, které se akce účastnily nebo se přišly podívat vyhovuje jarní termín a teplejší počasí.

-          Změna v časovém harmonogramu, kdy příprava celého závodu byla zahrnuta již do předchozího dne se ukázala jako dobrá myšlenka, neboť příprava v den samotného závodu je defacto nemožná. Jediný problém je večerní zdržování se mládeže v daném místě (hřiště). Mládež parkovala svými vozidly na dráze hřiště, zničila nám několik připravených kolíků a vytyčovacích igelitových pásek.

-          WC bylo zajištěno díky ochotě vedení skřečoňské zákl. škole vně školy. Závodníci i diváci neměli problém zde dojít.

-          Je nutností vyslovit poděkování městu Bohumín za poskytnutí finančního příspěvku, díky kterému mohl být závod realizován v takovém rozsahu jako byl doposud.