DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

2. ročník 2015

2. ročník 2015

 

Výsledková listina: 

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1wZOrF5ORvaXzAnFBLtvlOhnzzs6N4TYWRt4wEPGhkkQ/edit#gid=187674204

* Závody proběhly v naprostém pořádku. Nedošlo k žádnému úrazu jak závodníka, tak ani psa. Nedošlo k žádnému poškození vašeho majetku, popř. dřevin, keřů, hřiště apod..

* Na závod se přihlásilo 115 závodníků, startovalo nakonec 105.

* Závodníci přijeli z celého Ostravska, Karvinska, ale také ze Slovenska, Polska, Brna, Prostějova atd..

* Polovinu startovního pole tvořili dospělí, druhou polovinu mládež a děti, což je v dnešní době fantastické a je zde vidět pozitivní zpětná vazba z ročníku prvního.

* Dva dny před závodem jsem museli pro obrovský zájem ukončit možnost přihlašování, tak abychom zvládli na přijatelné úrovni celou organizaci a dodrželi časový harmonogram.

* I přes počáteční obavy se nenaplnil problém s parkováním vozidel. Dobrovolníci řadili auta dle mých předchozích instrukcí a nebyl problém.

* MP hlídka vykonala svůj dozor na samém počátku a poté konci závodu. Jejich pomoc při řízení dopravy nebo řešení veř. pořádku nebyla potřeba.

* Již v průběhu přípravy a i poté jsme zaregistrovali pouze pozitivní ohlasy od lidí bydlících v přiléhajících nemovitostech. Někteří z nich mi osobně přišli pochválit organizaci a vůbec smysl celé akce.

* Je nutností vyslovit obrovský dík městu Bohumín za poskytnutí finančního příspěvku.

* Velký dík také Domu dětí a mládeže Fontána za pomoc při závodech. Je skvělé mít ve městě takovou organizaci, která ochotně vypomůže bez ohledu na mnoho faktorů.